Pastel

Afbeelding

Pastel kleuren geven een vrouwelijke verfrissende touch in het huis. De pastel kleuren komen overgewaaid uit de Scandinavische landen, en zeg nu zelf die warme poeder tinten als liefelijk roze, zacht zalm, mint groen, romantisch lila en baby blauw geven veel warmte aan een modern interieur en zijn tevens stoer en fris.

Is het je allemaal te soft dan kun je pastel kleuren heel goed mixen met neon kleuren, dan zul je zien dat het geheel al snel een stuk pittiger wordt.

Pretty Pastel
Een heel interieur vol met pastelkleuren zal voor een lief en braaf effect zorgen. Voor een frisse uitstraling combineer je pastel met grijs. Zacht roze met grijs is een combinatie die in de jaren vijftig erg geliefd was. Grijs met lavendel, zachtblauw of pistache-groen, zijn ook heel mooi om samen te gebruiken.

Mint, poederroze, lila en ijsblauw
Bij de kerstversiering kwam de trend ook al naar voren en nu de lente begint, wordt de pasteltrend nog meer doorgevoerd in het interieur. Het is niet zo vreemd dat de pasteltrend vaak terugkomt. De trend stamt uit de jaren vijftig en komt nu vaak samen met meubels uit die tijd terug in de mode. Deze trend is niet seizoensgebonden, elk seizoen is te koppelen aan een pastelkleur. Lichtblauw voor de winter, zachtroze voor de lente, mintgroen voor de zomer en oranje koraalkleuren voor de herfst.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s