Modern barok! De Kartell Bourgie

AfbeeldingAfbeelding

Een geweldige lamp voor in een modern interieur. Mooi te combineren met natuurlijke materialen. Een echte eyecatcher, ook bijvoorbeeld in een scandinavisch interieur. Ik ben verliefd op deze lamp!

De Kartell Bourgie tafellamp is ontworpen door Ferruccio Laviani.

Voor een geschikte omschrijving hoef ik niet lang na te denken. De designlamp is een nieuw ontwerp van een oude echte klassieker. De barokke tafellamp. Het is een bestseller van Kartell, wat ik niet zo vreemd vind.

1454bf116aea64de8f639de08b3e92e9

Modern barok
De Kartell Bourgie tafellamp is een lamp met onmiskenbare stijl. De design lamp combineert op wonderlijke wijze, klassiek, rijk en modern tegelijk. De voet in barokstijl bestaat uit drie versierde vlakken die elkaar kruisen. Bij barok denk je normaal gesproken aan de 17e en 18e eeuw, maar bij de Bourgie tafellamp gaat dit niet op.

Klassiek en romantisch
De Kartell Bourgie tafellamp is een oud meubel in een modern jasje. Toch geeft de design lamp je interieur de klassieke en romantische tint die we gewend zijn van barokke meubels. Het moderne tintje van de Bourgie tafellamp wordt gecreëerd door zijn materiaal. De lamp bestaat volledig uit doorzichtig polycarbonaat. De kwaliteit van het materiaal zorgt ervoor dat de lamp lijkt op een kostbare kristallen tafellamp.

Verstelbare lamp
De brede lampenkap van de Kartell Bourgie tafellamp met ribbel-effect creëert rijke en speelse lichtreflecties wanneer de lamp brandt. Op deze manier creëert de design lamp magische en intense emoties. Dankzij het speciale bevestigingssysteem van de kap kan deze op drie verschillende hoogten worden versteld. Zo krijg je een prachtige lamp van 68, 73 of 78 centimeter.

Variabel
Door de verstelbaarheid van de lamp kan de Kartell Bourgie design lamp zowel als tafellamp, sierlamp en als bureaulamp worden gebruikt. Hij staat net zo leuk op je nachtkastje in de slaapkamer als op de salontafel als sfeerverlichting. De tafellamp is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: goud, kristal of zwart. Hij wordt geleverd inclusief zijn drie lichtbronnen.

De afmeting:
Afmetingen(∅) 37 x (h) 68-78 cm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s