House Doctor

Schermafbeelding 2014-05-13 om 17.17.22

Geometrische vormen zien we veel terug in 2014. Een woontrend die heel goed is toe te passen door woonaccessoires met geometrische patronen toe te voegen aan je interieur. Op deze manier kan je makkelijk en voordelig met de nieuwste woontrends meegaan zonder dat je een compleet nieuw interieur hoeft aan te schaffen.

Een goed voorbeeld van een woonaccessoire met geometrische printen zijn de vloerkleden van het merk House Doctor. De vloerkleden van House Doctor zijn voorzien van een geweven geometrisch patroon. Omdat dit vloerkleed met de hand wordt gemaakt kunnen de afmetingen variëren. Het vloerkleed is gemaakt van PVC en polyester of katoen.

Het familie trio Rikke, Gitte & Klaus bezat in eerste instantie een industrieel ontwerpbureau, maar door de enorme hoeveelheid ideeën die ze hadden besloten ze al snel een eigen merklabel op de markt te zetten. In 1999 werd House Doctor opgericht.

Het zijn leuke vloerkleden om toe te kunnen passen in een wit interieur, en zijn ook mooi te combineren met materialen zoals metaal, hout en beton.

Te verkrijgen bij: Wehkamp en Flinders

http://housedoctor.dk

Bron: http://www.woontrendz.nl/house-doctor-vloerkleed-block/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s